MM-pisteille kauden avauksessa Dubaissa

Filipin kisa Dubaissa sujui nousujohteisesti kierrokselle 40 saakka. Ruotsalaiskuljettaja Jesper Forssin ympäriajon takia kilpailua ajettiin muutaman kierroksen keltaisten lippujen alaisuudessa ja kun uusintalähtö tapahtui, kilpailussa kahdeksantena ajanut Filip törmäsi poijuun ja hänelle määrättiin varikon läpiajorangaistus.

– Radan keltaiselle poijulle tuli uusintalähdössä ruuhkaa ja ahdasta, ajoin sisälinjaa ja osuin poijuun, josta määrättiin varikon läpiajorangaistus. Tavoite oli uusintalähdön jälkeen nousta pari sijaa, mutta siinä ei onnistuttu.

– Tämä oli kolmas kisa perättäin, jossa osuin kääntöpoijuun. Tämäkin pitää näköjään kantapään kautta opetella. Potkurini oli kisaan hieman liian iso: nostoa oli hyvin, mutta kisassa oli todella hankalaa päästä poijuilta ripeästi eteenpäin. Kun sain sentään pari MM-pistettä mukaan niin en voi sanoa että olisin tyytyväinen, mutta hyvillä mielin tästä voidaan kautta jatkaa, Roms totesi kisan jälkeen.

Filipin tallikaveri Sami Seliö keskeytti kisan heti lähdön jälkeen. Tiimin F4-kuljettaja Ferdinand Zandbergen menestyi Dubaissa ja ajoi ensimmäisen oman lähtönsä voittoon ja toisessa lähdössä kolmanneksi.

Lähde: Mad Croc Baba Racing Teamin tiedote 4.3.2016